maanantai 28. lokakuuta 2013

Pieniä juttuja. Little things.


Tälläkertaa ystäväiseni tarjoilen tällaisia pieniä juttuja, jotka ilostuttavat elämääni.. kuten tämä pikkuinen bambi joka karkasi jo lattialle.. 
Now dears, i decided to post a little things that surrounds me and brings joy.. like this little bambi that runs in floors..


Pyöreä tyyny, joka näyttää vähän hedelmälle. sopivasti hippiä ja mummolaa. 
Round pillow that looks like watermelon- perfect combination of hippy, yet grandmotherly. Me likes.


Ja työskentelyäni alati vahtiva riikinkukko. Sininen kukka-astia on kynttilätuikulle. Poltan nimittäin näinä aikoina lähes päivittäin kynttilöitä.. 
And my dear peacock that always looks after my working :) blue flower is for my tea candels. During this time when we rarely have sun in finland, i tend to have a lot of candles every day.

Iloa päivääsi!  *  Joyful week to you! 
Be my friend? Facebookpage and twitter :) klik !
xoxox

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Puhtaalta pöydältä. Clean desk.Päätin raivata työpöytääni oikein kunnolla. Mikä nautinto kun lajittelee luentomonisteet vihdoinkin säilytettävien ja roskiin menevien nippuihin. Viihtyminenkin on paljon parempaa kun luo työskentelytilaan avaruutta. Opettelen pikkuhiljaa pitämään paperit nipuissa ja omissa paikoissaan, se vaikuttaa niin paljon siihen miten houkutteleva työpiste on ja miten nopeasti tekee mieli aloittaa opiskelu puuhat. Tästä on syksyn hyvä edetä. Katsoo sitten muutaman kuukauden päästä miten graduartikkelit on vallanneet tilat uudelleen.. Joten akissfromthepastin graduoppaan sääntö numero 1: tee työskentelytilastasi kutsuva :D 

I decided to clean properly my studytable. Now the work place got more air in it- but i think i still have so much to learn about keeping papers and books in order. Im workind on my master thesis, so we will see how the articles take possession of my table during the months :D

Mukavaa sunnuntaita sinulle. Lots of love. 
X0X0 akissfromthepast

Follow me in twitter & facebook  klik! 
  

torstai 3. lokakuuta 2013

Happy hair. Jotain hyvää hiuksille


Blogiyhteistyö: Kuvan tuote, Shikendai hair loss treatment for men on saatu Berneriltä blogin kautta.

En ole tainnutkaan vielä kertoa, että pidän hurjan paljon Sensain tuotteista? Ainakin puhdistusaineet ovat olleet käytössäni jo vuosia, ovat toimivia näin miehiseenkin makuun. Nyt sain blogin kautta mahdollisuuden kokeilla Sensai-tuoteperheen uudehkoa jäsentä: Shidenkai Hair Loss treatment for men- tuotetta ja tästä on todella ilo kirjoittaa. Tuote on hiuspohjaan tarkoitettu hoito, joka saa hiukset voimaan paremmin- tuote lupaa lisää hiustenkasvua, hyvinvointia päänahalle ja hiuksille. Tästä tuotteesta on naisille ja miehille omat versiot- miesten tuotteessa on viilentävää vaikutusta antava minttu, muutoin tuotteet ovat melko samanlaiset. 

Sain tuotteen kokeiltavaksi jo aikaa sitten kevättalvella, ja nyt voin paljastaa, että ostin tyhjäksi menneen pullon tilalle jo uuden pullon neljännenen pullon. Niin mukavalle tuntui tuotteen käyttö. Alussa huomasin tuotteen vaikutuksen kiiltävimpinä hiuksina, eikä onneksi luonnonkihara harjaksenikaan litistynyt tuotteen käytössä. Aloitin tuotteen käytön siis melkein puolivuotta sitten, pipokauden vielä jyllätessä. Päänahka voi heti erinomaisesti: tuote viilentää hieman päänahkaa ja se on tosi mukava sekä talvella pipokautena, että viime kesän helteillä. Estipä se myös talvella kuivumisen, ja hiustenpesuväliäkin sai toisinaan pidennettyä, hiuspohja oli jotenkin freesimpi pipon alla. 

Nyt muutaman kuukauden jälkeen olen havainnut myös hieman tuuheampaa hiuskuontaloakin ilmaantuneen. Mukava juttu, sillä vaikka hiukset ovatkin edelleen mukavan tuuheat, ei ne aivan teinivuosien hiuspaljouteen yllä. Ellei sitten kohta. Hiustenkasvun hidastuminen on monen miehen, miksei naisenkin, iänmyötä tuleva asia, mutta on hyvä tietää, että ratkaisuja on. Rohkeasti vain kokeilemaan. Itse käytän tuotetta päivittäin, aamuin illoin, tai vähintään kerran päivässä. Pullossa on nokka, joka annostelee juuri passelisti tuotteen iholle, sotkua ei synny ja on nopea levittää.

Oma päänahkani on ollut melkoisen herkkä ja kaikki tuotteet eivät ole sopineet. Vuosien aikana (ja homeopatia ja -hivenaine hoidoilla) tuokin vaiva on vähentynyt. Tämä Sensain Shidenkai tuote oli tosi mukava löytö ja käytössä varmasti minulla jatkossakin. Hiuspohjan hyvinvointi on aika oleellista nyt syksylläkin, sisäilma kuivattaa ja pipo litistää hiusten lisäksi myös mielen. Kunhan tämäkin pullo vajuu, tulee uusi hankittua. Ajattelin, että kun kerran kokeilen, niin pidän kerralla kunnon kuurin, samalla ajattelin, että näin saan kerrottua tuotteesta mahdollisimman todentuntuisesti. Hyvä niin, sillä aivan kuukaudessa ei ihmeitä tapahdu, toisen tai kolmannen kuukauden jälkeen jotain jo huomaakin. Tässä tuotteessa on mukana myös Koishimaru-silkki uutetta, joka on tuttu muistakin Sensain tuotteista. Tuote kosteuttaa hiuspohjaa ja omalla kohdallani kyllä tuotteen lupaukset sekä näkyvät että tuntuvat, mutta nyt lopetan tämän postauksen tähän ettei tule kilometritekstiä :)

Lämmin kiitos Bernerille, jolta tuotteen sain.

Product review

I got a wonderful chance to test the new Sensai Shidenkai Hair loss treatment for men- product. I think i havent told yet, that im a somekind of Sensai-fan? Well, now i have. Sensai products are effective and good looking also for the manly taste. Facial wash products from the Sensai-line have been in use on my bathroom for some years already, and now i found a new favorite. Its this Shidenkai product from the picture above. There is own versions of Shidenkai products for the man and woman, so i tested this "for men", but the main difference is that the male version has cooling effect in it, that doesnt comes whit the female version. I liked that cooling effect in those heat summer days, and also the very early spring when there was still cold hat season still going on. The scalp was feeling fresh under the hat.

Hair tends to get thinner sometimes when the years passes. Even i had a very thick hair in my teen ages, and i still have, but its not that thick as it was back in those days. I also have somewhat sensitive scalp, so my head does not like on every product. This Shidenkai product was a totally delight: i get the first bottle in a very early spring 2013, and now i have already bought a 4th bottle on the go!

Shidenkai includes Koishimaru-silk essence, that is familiar to all Sensai-products. It helps the skin maintain and produce its own moisture leves. The result is that im a very happy blogger: my hair and scalp is doing fine and dandy and my natural little bit curly hair has not loosed its own curliness. This product has been a savior, but i have use it now almost a half year. I was thinking to test a properly, so i can tell the total results for you. It really helps the scalp and hair feeling good, makes the hair grow (not perhaps the 1st month, but 2nd or 3th month there can be seen some difference in regular use as i did witch means twice a day use usually i was applying it in morning and evening for example after washing your hair) Oh well, im on hooked :)

Warmly thanks to Berner, that gave me this bottle for testing.