tiistai 14. tammikuuta 2014

Late leaves.Syksyn lehdet
kultaiset lehdet
kahisevat tielläni
kuiskaavat rikkauksia korvaani
kannan kultaista lehteä sydämessäni
se on rikkaus

Syksyn lehdet jäivät kahisematta täällä blogin puolella, mutta ajattelin korjata asian nyt tammikuussa tarjoilemalla teille vähän myöhässä tätä väriloistoa. Näin komeita puita oli syksyllä. Nyt onneksi maa on valkea ja huomasin yhden jutun viime viikonloppuna: oli jo hieman päivä pidentynyt! Tästä se alkaa valoisampi aika. Ja meikä tykkää.

Autumn leaves didnt shown  up here in my blog, but i correct that autumn error now, in January. Late leaves indeed. I noticed one nice thing in the last weekend: the days are getting longer, instead of the looong darkness in the afternoons. Difference is slightly little, but yet still notable. Me likes! 

Autumn leaves
golden leaves
i hear wishpering
as i walk in the streets of my town
carry the golden leaf in your heart
and you will never be poor.


Mukavaa viikkoa sinulle! * Have a lovely week!

10 kommenttia:

 1. Hello kiss,
  What wonderful pictures! It brightened up my morning. I also have noticed the longer days and it is a very welcome thing. It makes it easier to endure the snow and ice. I hope you have a wonderful day and a terrific week my friend.
  big hug,
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey there :)
   My week is quite hectic with my thesis, but still good :)
   hug & great week to you too

   Poista
 2. Kaikki mikä viittaa viime kesään tai syksyy kelpaa :)
  Hakkaa meinaan mennentullen tämän hetkisen....hrrrrrrrrr, vaikka kuinka puet, niin naama jäässä ainakin kun kotiin tulee! Ei kiva! Sunnuntaina huomasin saman, päivä pitenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja onneks saatiin tätä lunta! Oli liian pitkään liian harmaata :D

   Poista
 3. Huikaisevan hienosti kirjoitettu sekä kuvattu! Kuvin sekä sanoin yhdyn sanomaasi.
  Kyllä meillä on kauniit vuodenajat, se on rikkaus! Kun katsot talvella lumisia puita, niin on se vaan niin talvenkaunista katseltavaa puissa kun puissa. Muistelen tässä erästä vanhempaa rouvaa,.hänellä oli omppupuu jo aikansa elänyt voiko näin edes sanoa, mutta kumminkin ei ollut enää tehnyt ompun pomppua aikoihin, mutta oksat olivat tallella.
  Hän ei antanut sitä kaataa, sillä hän nautti siitä tavattomasti talvella, kun kaunis lumipeite oli siihen laskeutunut. Omenapuu oli hänen rikkaus, jota hän varjeli yli kaiken.
  Valoa kohti kepein askelin:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :)
  Voin ihan jo melkein nähdä miten hieno omppupuu se on ollut. Rouvalla on ollut silmää, sillä jokainen vuodenaika saa kaiken näyttämään aina vähän uudelta. Vanhat omenapuut on tosi kauniita, jos ei kesällä omppuja, niin ainakin lumi saa käppyräiset oksat piirtymään aivan uudella tavalla esiin.

  VastaaPoista
 5. Greetings! you are right, finally the days are getting longer...this has gone for millions of years; days get shorter then they get longer and life moves on :)

  VastaaPoista
 6. The changing leaves are beautiful. I love yellow!

  akiko

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*