sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Valo. Light.Tänä sunnuntaina oli upea valohoitopäivä. Ihan luonnon itsensä järjestämänä. Sunnuntain valo oli upeaa ja nyt tuntuu että vaikka pakkanen nipistelee nenänpäätä ja varpaita, ei sekään haittaa kun on niin upean valoisaa. Uusi viikko ja uudet mahdollisuudet saada aikaan hyviä juttuja. Ilman stressiä toivon. Tekisi muuten mieli kirjoittaa blogiin pieni graduopas, mutta olen ajatellut että senkin aikaa voi keskittyä muihin juttuihin jotka voimaannuttaa työn lomassa.. 
Aiemmin syksyllä luin vielä paljon elämäntaidonoppaita mutta nyt olen huomannut että olennainen riittää: eli kaikki se mikä on juuri nyt ulottuvilla tai haaveena. Vastapainoksi olen alkanut jälleen piirtää, löysin sen uudelleen ja olen huomannut että se tekee hyvää. Melkein yhtä hyvää kuin ulkoilu. Tässä sunnuntain tunnelmia ja heijastuksia kuvina.

This sunday i was enjoying sunny sky. We have rather cold weather now in Finland, but i dont mind as long as we have this lovely sunny sky. New week- so many good hours to come! and you know what? im drawing again :) i found it again, that inspiration of drawing. It makes almost as good as going for a long walk.


Teekupissa kurkisti orkidean kukat. My orchids were fully bloom- reflection in my teacup.
like me in my Facebook / Twitter / Tykkää ja seuraa :)


Have a fresh week! * Raikasta viikkoa sinulle!

10 kommenttia:

 1. Sunnuntaina oli kyllä upea aurinkoinen sää, piristi niiiin paljon! Minkäslaisia elämäntaito-oppaita olet lueskellut? Olisiko hyviä suosituksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi,
   hei mähän voisinkin tehdä tästä ihan oman postauksen vielä tässä kevään mittaan :) jonkunmoinen listaus.. No ainakin noita Ekhart Tollen kirjoja voin suositella, ite tykkäsin niistä. Mutta muitakin oli.. ehkäpä postaan niistä vielä :)

   Poista
 2. I am so glad to know you can draw. May be one one day you will share your art with us too.
  One can enjoy any weather if one wants, happiness is a state of mind and we don't need perfect environment to be happy :) It is a sunny, 9 C here in Oklahoma City, it is very dry no snow or rain for three weeks. Tomorrow it will be very cold though.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 9c sounds good in Oklahoma :)
   i agree: happiness is state of mind... perhaps i do show some of my drawings some day :)

   Poista
 3. Kaunosielu :)
  Toivotaan paljon lisää aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taidan olla :D Hissan ope tais joskus sanoa samaa :D
   Kiva kun kävit visiitillä :)

   Poista
 4. Hei Kiss,
  Toivotan teille tuoretta viikolla myös.Kuvat tähän virkaan olivat kaikki vain ebautiful. Olet todella ottaa upeita kuvia ja ne ovat aina inspirastional. Toivon sää lämpenee siellä.
  On wodnerful viikolla ystäväni,
  Iso hali,
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! What a surprise- Are you begun to learn some Finnish language ?:) :) We have read our blogs quite some years already so perhaps you got some finnish influences :D
   I will say: Kiitos! Hyvää viikkoa sinulle :) Nyt ei ole enää niin kylmää.

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*