maanantai 3. helmikuuta 2014

Black in white


Teki mieli jotenkin mustavalkeaa tänne blogiin näin alkuviikon kunniaksi. Sunnuntai oli ihana: nukkumista pitkään, hyvää seuraa ja ruokaa. Sunnuntait ovat mukavia, ne antavat mahdollisuuden olla tekemättä mitään tai sitten käyttää päivän puuhasteluun, ystävien näkemiseen. Kaikki päivät ovat mahdollisuus. Mutta sunnuntaiden kohdalla tuo mahdollisuus on jotenkin levollisempi, sillä vaikka ei tekisi yhtään mitään ei sunnuntain tekemättämyydessä piile sitä vaaraa, että iskisi harmitus siitä että olisi pitänyt...jotakin. Sunnuntaissa ei jotenkaan luonnostaan vain ole tuota olisipitänyt-fiilistä. Katsellaan, millaisia mahdollisuuksia uusi viikko tuo mukanaan.

Kiitos muuten uusille twitter seuraajille, päivittelen sinne yhtä verkkaiseen tahtiin kuin facebookkiinkin, mutta aina yhtä ilo löytää uusia juttuja ja ihmisiä.

I found myself longing some black and white today. I have only few black and white things in my home, but some vintage Finnish items are above the first pic from the 50-60´s. Last sunday were wonderful. There is this character in sundays that is different from other days in the week: sundays dont include i have to do something- feelings. Its just seems like sundays rarely have that side, and i love that its so different from other days: they come whit possibility to do absolute nothing. Every day is possibility, so lets see what kind of things this week will make possible.

Thank you for my new twitter followers, i update it every now and than as i do my facebook site too. Its always a joy to find new people and things.*Mahdollisuuksia täynnä olevaa viikkoa sinulle*
*Wishing you a week full of possibilities*


24 kommenttia:

 1. Oikein houkuttavat astiat.

  Minusta me elämme siksi, että meillä on lauantait! Lauantaina voi ajatella, ett 'huomenna' ei tarvitse tehdä mitään, huomenna saa nukkua pitkään, humemma aamulla luemme Hesaria ja ehkä kuukausilitettäkin kauan ja nyt on launantai, meidän päivämme.' Tähän vihjeeksi voin vinkata että lue vaikka Ian McEwanin kirja Lauantai.

  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin, mun haaveena oli pitkään tuo emilia, ja onneksi se vihdoin tuli sitten vastaan. Tassi tosin uupuu, mutta asia kerrallaan..
   Lauantaina on kyllä kivaa koska kaikki on vielä edessä :) Pitää pistää korvan taa tuo lauantaikirja :D
   mahtavaa viikkoo sulle! <3

   Poista
 2. Raikasta mustavalkoisuutta. Sunnuntaissa on tosiaan oma taikansa, vapaavyöhyke viikkojen välissä. Se on tarkoitettu lepopäiväksi ja hitaaseen olemiseen sekä nauttimiseen. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoisuus on jollain tapaa helppoa, kaikki värit käy..
   Täällä on lähtenyt maanantai vähän hapuillen, mutta eiköhän se suunta löydy taas iltaan menneessä ja draivi opiskeluun :D

   Poista
 3. Hei Kiss,
  Mustavalkoisia kuvia on charmia, joka värikuvia vain ei ole. he tuntevat enemmän kuin hetki jäädytetty ajoissa, kuin muistin. Ehkä se johtuu siitä ajattelen aina mustavalkoisia kuvia tuntuu vanhempi, mutta mitä se voi olla ne ovat kauniita.
  iso hali ja ihana viikko ystäväni.
  Iso hali,
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, there is certain charm of black and white pictures.
   have a wonderful week dear friend.

   Poista
 4. Mä rakastan noita Emilia-astioita. Päätin 13 vuotta sitten (lapseni syntyi tuolloin), että keräilisin niitä pikkuhiljaa tytölleni. Vielä en oo raaskinut yhtäkään ostaa :(

  Mulla tuntuu elämä tällä hetkellä olevan perjantain odottelua ja viikonlopusta nauttimista. Sunnuntaina iskee viimeistään iltaan mennessä tieto siitä, että taas se maanantai tulee (halusi tai ei).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin meni varmaan 15 vuotta, ennenkuin tuon kupin löysin. Vielä se sinunkin emiliasi jossain odottelee :)
   Joo, maanantai tulee joskus liian äkkiä. Itselläkin oli vaihe ettei sunnuntaista nauttinut laisinkaan koska maanantai oli liian lähellä..

   Poista
 5. Oi miten kauniit nuo astiat! Ja tuossa puukuvassa on tosi hieno tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sarja on kyllä kiva! Toi pieni lautanen on seinälautanen.
   Kiitos ^^ mulla tuli jotenkin visio että nyt pitää tehdä mustavalkea tuosta puusta :)

   Poista
 6. Iiiihastuttavat astiat...Sammoin sumuset puut :)

  VastaaPoista
 7. Hi, It is cute illustration!
  Such a nice dishes.

  akiko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i agree- those wonderful things are made originally Finnish designer Raija Uosikkinen :)

   Poista
 8. Kauniin herkät astiat!
  Minulla on joka toinen viikonloppu töitä, joten se ei nouse niin suureen osaan kuin, jos se olisi aina vapaa. Se rentous otetaan muista perättäistä vapaista.
  Mukavaa pikkulauantaita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä astioita mieluusti kyllä löytäisi enemmänkin..
   vapaat muinakin päivinä kuin viikonloppuna, ne on luksusta :)

   Poista
 9. Upeat kuvat ja ihanat astiat sulle! <3 Mulla on muuten tänään toinen sunnuntai putkeen, koska on arkivapaa. Arvaa, onko ihanaa :) Kohta kaadun sohvalle täkin mutkaan ja oon vaan. Leppoisaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Mäki tykkään näistä :) Kuulostaa niin huipulle toi sunnuntain sohvapäivä! Mukavaa viikkoa sinullekin :)

  VastaaPoista
 11. Mukavaa viikkoa sinulle! Todella kauniita kuvia! Kaikki päivät todellakin ovat mahdollisuus. Tosin en ole koskaan tajunnut sanontaa "torstai on toivoa" täynnä, koska minulle torstai on aina ollut jotenkin viikon tylsin päivä. Enkä ole koskaan ymmärtänyt maanantai vihaakaan, koska olen aina maanantaisin innostunut. Viikonlopuissa on kivaa se, että saa joko tehdä tai olla tekemättä (tosin sitä helposti tulee asettaneeksi tekemättömyydellekin tavoitteita. huoh.).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :)
   Torstaisin minulla on tapana käydä kauppa-asioilla, silloin on usein hiljaista. Tekemättömyyden tavoitteet on jännä juttu, niitä tulee helposti vaikka kuinka olevinaan on vapaapäivän vietto mielessä: viimeksikin tällaisena päivänä huomasin ilallla että olin viettänyt vapaani tehden kaikenmaailman askareet... :)

   Poista
 12. Pidän noista astioista. Niistä tulee jotain muistoja mieleen;)
  Sunnuntait on ihania, olla ja nauttia. Ja se on totta, että välillä on sitten se tunne, että pitäisi tehdä jotain... Mistähän se tunne muute tulee, vaikka olisi täysi syys ja 'lupa' vain olla ja nauttia. Olen joskus ajatellut, että onko se tunne vain rakennettu tai jotenkin istutettu meihin? En tiedä;)
  Mukavaa tätä viikkoa Sinulle.

  VastaaPoista
 13. Ja joskus sunnuntaisin ei mikään tekeminen meinaa onnistua, vaikka kuinka olisi yritystä :) ehkä se on vaan lepopäiväksi paras :)
  Viikko on kulunut hurjan nopeaan!

  VastaaPoista
 14. Heips! Astioissa on jotain menneen ajan tunnelmaa, katson kauan ja herkeämättä niissä olevia kuvia. Tuli lapsuus mieleeni, tuosta perhekuvasta. Upeat kuvat kaikki ja lyijykynäkin sopii hyvin kuviin. En muista olenko nähnyt mustaa lyijynää, mutta nyt näen. Onneksi olen iloinen aamuvirkku, sillä koiran kanssa on lähdettävä ajoissa liikkeelle
  sisäsiistiksi kun on oppinut:)
  Hyvää Ystävänpäivää jokaiseen päivääsi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi astiat on niin huippuja :) Noi piirustuskynät mitä yksi kuvassa on mukavan mustia, vaikkei puuosa ole ihan noin musta- väritin toisella kynällä päälle :)
   Ystävänpäivää myös sinulle, joka päivä :)

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*