sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Sunday


Tässä sunnuntain aamuna kuuntelen radiota ja juon kahvia, tällaista pappaelämää. Elo täällä on pyörinyt gradun ehdoilla, sitä on ollut muuten yllättävää kyllä mukavaa tehdä viime viikkojen aikana: punaisen langan kadottaa ajoittain, mutta usko siihen että siellä jossain se lanka on, auttaa kummasti. Ja sieltähän se usein löytyykin. Sama se on elämässä muutenkin: välillä hukkaa punaisen langan vaikka sen pätkä lojuisi jalkojen vieressä. Tämä huomio on tullut todistetuksi usein viimeaikoina. 

Maaliskuu on onnea. Kevät joka tuntuu jo. Pää pursuaa idoita ja mahdollisuuksia. Puskee elämänvoimaa joka käy aurinkoenergialla. Tavaran haalimisen sijaan viime kuukausia on värittänyt haaveet matkoista, uusista ihmisistä, laajenevista elämänpiireistä, muunlaisesta pääomasta. Kirjoittamisesta ja piirtämisestä. Musiikkia on tullut kuunneltua paljon, ja uusia mielenkiintoisia löytöjä on ollut ilo tehdä. Jotain uutta kivaa tupsahti postiluukusta taannoin, ja musta nyt tuntuu siltä, että en ole tästä muistanutkaan vielä napata kuvaa. Tällainen hieno painokuva tuli Kadonneesta ajastaSiihen lehahti heti perhoslauma, koska tämä sulautui mun kotiin kuin se olisi ollut aina täällä.

Monday´s EDIT: i totally forgot to write in english! Im so sorry for all of you wonderful readers in other countries! I was writing this on sunday, and i realize this lack of translation on monday- look how´s not the sharpest pencil in the packet. I blame my master´s thesis- it fills my thoughts as well as my days. My last sunday was about to relax little bit: i was living the grandpa- life :) listening to radio, drinking coffee in the early sunday morning. All my last week was full of my thesis, playing hide and seek game whit all theories and everything.. But.
March is full of hope. Spring feels already. The head is full of new thoughts, powered by the sun. I have rarely bought anything except food in couple of months, i feel like its time to enjoy: meeting new people, write, draw, travel, and focus on other capital of life than just things. I got a really nice mail form the House of Temps perdu- this wonderful old picture sheet above! It looked instantly like its been here always someplace in my wall. I got little butterflies here also, they flew around it :)-Mainiota maaliskuuta sinulle-
-Have a smashing march-
xoxox

25 kommenttia:

 1. Veti suuta hymyyn kun täällä törmäsin heti eiffeltorniin :D

  Mä kans käyn aurinkoenergialla, tänään kyllä päätin heittäytyä ihan laiskaksi ja syventyä tsaariperheen elämään, useampikin kirja kesken aiheesta.
  Lepposiaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiffel on kiva! Mutta eikös tuo enkelipoppoo tuossa kuvassa ole myös tuttu? ihan kuin sinulla oli joskus jotain missä oli tuo kuva- lautanen tai muu?
   voin muistaa väärinkin :D
   Tsaariperheen kanssa vietetty sunnuntai kuulostaa hyvälle.

   Poista
  2. Ihastuttavia kuvia, ajatuksia ja asetelmia.
   Muistit edellä mainitut puttolautaset oikein, tosin nykyään ne roikkuvat minun seinälläni. Ovat kummitätini maalaamat, joten päätyivät ilokseni minulle. Ja taitavat olla enemmän minun makuuni kuin systerin :)

   Poista
  3. Noniin- minulla oli hämärä muistikuva että jossain oon nähnyt, ne on hienot! Kyllä niissä on namumakua ehkä enemmän :)

   Poista
 2. Ihania arrekokoelmia, painokuva taitaa olla sivu jostakin vanhasta mallikirjasta? Tosiaan, kuuluu selvästi sinulle. Joskus punainen lanka katoaa, mutta olen oppinut luottamaan siihen, että se löytyy kyllä. Työssäkin joskus tuntuu, ettei ratkaisua löydy, mutta kun antaa asian hetken hautua, ongelma ratkeaa kuin itsestään. Usein kummastelen tätä prosessia, ikään kuin tulostan valmiin idean vaikken vielä edes huomannut sitä keksineeni. Voimia ja intoa gradun valmistumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on mallikirjan sivu- nimikin on ylhäällä jossain nyt kun muistutit.
   Tuo mistä kerroit on semmosta, mitä joutuu välillä muistuttelemaan itselleen että kyllä tämä vielä tästä :)
   Kiitos voimatoivotuksesta, kyllä tää vielä tästä :)

   Poista
 3. Kiinnostava kokoelma sulla! :) Mulla on ollut tänään ihan mummoelämää vuorostaan. Ihan tosi rentoa ja paljon päiväunia. Kävelyä rannalla ja lukemista. Tiedätkös, että kaivoin viimein sen Tie luovuuteen kirjani esille. Nyt on sen aika vahvasti. Ja kaikki tämä siitä sun kirjapostauksesta, kiitti siis! Eikö olekin ihanaa, kun on maaliskuu :) Paljon intoa gradun pariin <3

  VastaaPoista
 4. Tämä kokoelma on vaihtunut moneen kertaan :) Päiväunet kuulostaa hyvälle, minä opettelin niille vasta nyt yliopistoaikana..
  Hienoa että nyt on aika tielle luovuuteen :) siinä on joitakin tosi hyviä juttuja.. ja aikapaljon huomasin semmoistakin mitä itse jo teenkin ihan daily basis :D Saa nähä huomaatko säkin semmoisia juttuja.
  Intoa tarvitaankin, tuli sopivaan samaunaan tämä toivotus <3

  VastaaPoista
 5. Mummeli- ja pappailu päivät on ihan parhautta toisinaan. Samoin kuin aurinko ja matkosta haaveilu. Mukavaa että punaiset langat on ihan siinä käsillä. :)
  Kaunista maaliskuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Saa nähdä miten langat on tällä viikolla :D
   mukavaa maaliskuuta sullekkin.

   Poista
 6. You too have a smashing March. We had a beautiful Sunday as after so many cold cloudy days had a beautiful day full of sun and nice 17C.
  Best wishes

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sounds good! we have something like +4 here, its so spring in here..it regularly used to be snow and little bit more minuses in this time of the year but now its like so early spring :)

   Poista
  2. Thanks for visiting my blog :) I figured out that your post is about March and Sunday :)
   Thanks for the translation, it is always a pleasure to read your posts.

   Poista
  3. And im happy to have so many great readers all around the world :)

   Poista
 7. Mainio postaus, ihanat fiilikset, kivaa maalista!

  VastaaPoista
 8. look fabulous these decorations!
  I posted a new article, I'd love to know your opinion
  would you like to pass from my blog?
  fashion blogger pamela soluri
  kiss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi there Pamela!
   Thanks for finding my little blog :)
   your blog seems to be stylish!

   Poista
 9. On kuin kauneinta runoutta lukisin ja heittäydyin sen mukaan tavarat pudonneet kärrystä ja niitä poimimaan en jää vaan matka jatkuu onnellinen hymy kasvoillain kohti eteenpäin.
  Näin innoissain olen mukana tässä ihanassa keväässä, joka virkistyy päivä päivältä ja olla tässä hetkessä nauttien tanssien antaa tuulen puhaltaa kunnes aurinko jälleen lämmittää:) Elämä ottaa elämä antaa ja hyvän mielen kanssa sitä on ilo kantaa:)
  Kuvat joita tässä edessäni katselen ovat rauhallisen harmooniset ja upeat!
  Painokuva perhoset<3
  Ja tiedätkö eilen ostin mustia rypäleitä, joita me syödään yhdessä mustarastas ja minä:)
  Sinulla on upea lautanen herukoillesi, sopien täydellisesti yhteen keskenään.

  Onnea maaliskuulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkaseni,
   mahtava ajatus noista mustista rypäleistä :)
   Sinulla on taito sanoa asiat joita haluaakin kulloisella hetkellä kuulla, ilman että sitä edes itse hoksaa ennenkuin kuulee.
   Kevät on ihanaa vaikka tulisi takatalvikin, se tulee silti :)
   Herukkalautanen on mummon entisiä, siksi kovin tärkeä.. tuota sarjaa olen itse koittanut metsästää myöskin vaihtelevalla menestyksellä... :)
   onnea päiviisi!

   Poista
 10. yummy those blueberries, i just remembered that you have the best blueberries in finland, i wanted to eat them every day last year ;) wish you a great start into spring!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fantastic to hear, you are always welcome to eat blueberries here :)
   these one in my plates are actually blackberries .. but just as good ones :)

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*