torstai 10. huhtikuuta 2014

World of Mister Finch. Mister Finchin maailmaNyt on kerrottava, että heti kun avasin oven Mister Finchin maailmaan se oli menoa! Tämän herran taidetta oli siis aivan pakko jakaa myös teille. Mister finch tekee nämä upeat työt erilaisista kangasmateriaaleista ja vähän mistä milloinkin. Lopputulos on hätkähdyttävän taidokas ja aidonnäköinen taideteos. Kuka voi vastustaa söpöjä mehiläisiä ja perhosia, tai hauskoja sieniä? en minä ainakaan. Näiden kuvien siivin pyydän sinutkin rakas lukija mukaan.Nämä ihanuudet ovat syntyneet britten saarilla, Leedsissä.

As i opened the door in the World of Mister Finch i was so in love! What a wonderful, soulful art can one man make. Mister Finch is creating these in Leeds, Britain. Who can resist these wonderful little bumblebees, butterflies or fungus? well, not me. All looks so real, even though they are made in all kind of fabrics. Among these pictures i want to invite you, my lovely reader, to come along and enjoy the wonderful world of Mister Finch!Ja lopuksi vilaus työhuoneelta. Tuolla tapahtuu pieniä taikoja. Eikö ole sympaattista?
And in the last, a little peak from the atelier where happens little magic, inspiring and cosy atmosphere.


All pictures from mister-finch.com, last 2 one from facebook. Kindfull thanks to Mr. Finch for the pics!
Kaikki kuvat mister-finch.com 2 viimeistä Taiteilijan facebook sivuilta.  lämmin kiitos Finchille kuvien lainaamisesta. 

Have a wonderful day, never stop making the world a better place. 
Upeaa päivää sinulle, tee tästäkin päivästä hieman parempi.

18 kommenttia:

 1. Ihania :D
  Vitsit kun hyväntuulisia kuvia, nuo puput veti naaman isoon virneeseen !!
  Kiitos!! :)

  VastaaPoista
 2. Joo nää oli nii söpöjä! kivaa kun innostuit :)

  VastaaPoista
 3. Wow! these are amazing, I have never seen anything like this before. Mr. Finch is very talented, thanks for introducing him to rest of us.
  Best wishes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) im happy that you like these too.
   These kind of wonderful and talented persons are always worth for introducing.
   have a nice day!

   Poista
 4. Avasin kämmeneni ja kuvittelin ojentavani suloiset ruusut nuuhkittavaksi mehiläiselle.
  Siis aivan aidon näköinen mykistyvää aivan upeata! Katsohan noita siipiäkin kuinka taitavasti nekin on tehty hentoa läpinäkyvää aivankuin ohutta haurasta silkkiä. Mehiläisen silmätkin katsovat juuri oikein, että uskallanko lähestyä kohti kutsuvia ruusuja. Katsohan perhosia kuinka ne lentävät ja sievät tulppaanitkin ovat siiville hypähtäneet, Taidokkaasti toisella on siivet hiven supulla. Mahtavaa! Kiinnitin huomioni myös todella kauniisiin värisävyihin, jotka Taiteilija on valinnut näihin upeisiin kankaisiin. Puput ovat kerrassaan mainioita juhlavat rusetit kaulassaan. Ketut viittoineen ja ankka tähtineen. Olisinpa lilliputti niin oitis vaunuihin hypähtäisin. Työhuone on kyllä myös erittäin inspiroiva välineineen ja erittäin kaunis kokonaisuus saa mielen lumoutumaan, hienoa kertakaikkiaan.
  Fincille suurenmoiset lämpimät kiitokset lainatessaan ihastuttavia kuvia, joita katsoin kauan ja antaumuksella onnellinen hyvän olon tunne sydämessäin.
  Sinulle Kiitos kun laitoit kuvat tänne josta minä ikuistan ne sieluni sopukoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin että sinäkin voisit näistä pitää :) Lilliputtina vaunuissa olisi mahtavaa- tulisin samaa kyytiä :) Finch oli kyllä oikein sympaattinen kun lupasi että saan laittaa kuvat tänne :) Ihanaa että nämä tuotti näin paljon hyvää fiilistä :)

   Poista
 5. Oi kuinka sympaattisia joka ikinen! Oikeita hyväntuulentuojia. Kävin heti tutkailemassa taiteilijan tuotantoa - ollapa ylimääräistä rahaa :)
  Kiitos taas kerran kivasta vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä etsin muuten tänään sun blogia ja en löytänyt :)
   kivaa nähä sua täällä.
   Mä ostaisin heti kans jos ei olis opiskelijabudjettii. Tosin, ei nuo niin hirveen kalliita olleet mitä dollarihintoja katselin.. kivaa että säki tykkäsit :)

   Poista
 6. Oi, kiitos tästä ihanasta vinkistä. Nyt kun olen lopettanut oman taiteeni tekemisen, voin vain ihailla muiden tekemistä huojentunein mielin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Finchin jutut on kyllä ihania.
   mulle tuli yllätyksenä tämä uutinen, mutta oonkin ollut yliopiston kirjastolle linnoittautuneena jo muutaman kuukauden :D otin tänään vahingon takasin ja lueskelin vähän blogeja jälleen..
   Menestystä uuteen toivottelen sulle ^^

   Poista
 7. Ooh, ihan mielettömiä! Ja todella inspiroivia. Vau :)

  VastaaPoista
 8. Sinunkin siniseen kotiin sopis ihan nappiin joku perhonen tai kimalainen :D mietin just ikkunaulautaa keittiössä, siihen pikku mehiläinen :)

  VastaaPoista
 9. Ohh! Amazing!!
  it is interesting and wonder world.
  I love these photos!

  akiko

  VastaaPoista
 10. Ihastuttavia olentoja ja koko Finchin maailma on kiehtova. Kiitos jakamisesta!

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*