tiistai 13. toukokuuta 2014

Today. Tänään


Mitäs jos tänään....

Puhuisit enemmän unelmistasi, niistä jotka herättävät toivon kipinän. Niistä joihin uppudut ja joiden seurassa menetät ajankulun. 

Nauraisit oikein kunnolla. Nauraminen puhdistaa ja herättelee koko kehon, suosittelenkin nauramaan aina kun siihen tarjoutuu tilaisuus ja jos ei tarjoudu, luo otollinen tilaisuus. Suomessa nauramista vähän vieroksutaan, mummokin teroitti aina että itku pitkästä ilosta, mutta antoi nauraa kun kerran nauratti ja tuumi että mahdoton poika :) 

Jututtaisit jotain sattumanvaraista puolituttua tai tuntematonta. Se voi olla alku seikkailulle, laajentaa maailmaasi tai tuoda muuten vain hyvän mielen. 

Sano jollekin tutullesi sellaista mitä hän ei ole vielä sinulta kuullut. Yllätä! Yleensä jos etsii jonkun asian mistä ei ole luultavasti mitään vielä sanonut, ja löytää siitä positiivista sanottavaa- se toimii kuin pieni arpavoitto jonka pääpalkintona on mukava mieli vähintään kahdelle hengelle.
Jos haluat oikein räväyttää arkeasi: löydä juttuseuraa aivan randomista ihmisestä. Puhuttavaa on aina: onpa sulla kiva hattu, tai nämä omenat oli muuten tosi hyviä. Shokeeraa antamalla paikkasi kassajonossa takana seisovalle.

Useimmiten sitä istuu ja suosii samoja paikkoja- esimerkiksi ruokapöydässä tai vaikka lukunurkkauksena. Itse olen sen verran herkkis että tykkään muutamista samoista paikoista, mutta viimeaikoina olen kokeillut myös paikan vaihtoa- eikä se loppujen lopuksi ole yhtään hassumpaa. Kokeile, se voi olla

Tee tutuista asioista hauskempaa mielikuvituksen voimin.Etsi muotoja vaikka lehdistä, kuvittele millaiset kasvot talolla olisi jos sillä olisi silmät ja suu.

Jos tuntuu ettei mikää huvita, lakkaa tekemästä sitä mikä ei huvita ja palaa siihen myöhemmin. Miniloma tekee terää.

Näe asiat uudella tavalla. Kiinnitä kaikilla aisteillasi huomio kehostasi ulkomaailmaan, niin kehokin rentoutuu. Liika oman pään sisällä asuminen ei tee kenellekkään hyvää.

Lopuksi pieni ohje aikojen takaa v. 1895, se on tässä alla. Ota evääksesi.
Ole ihana, hymyile ja hurmaa!

ja hei, mua voi seurata facebookissa ja twitterissäki .


What if today....

You would do something about your dreams. Those dream that sparkle in your mind lighting the light of hope.

Laugh a lot, nourish your body whit joy of laugh. If there are nothing to laught about, make something, be creative. Life is a theater.

Start talking whit someone unknown, it could be start of something wonderful .

Say something for your closer ones that havent heard so often from you to say. How refreshing! Be surprisingly person! 

If you tend to sit someplace particular, like i like to do for example on library or at home or university.. try to move and find another place. You newer know where little changes can lead.

Take miniholidays during the day without regrets.

Trust yourself, be lovable and just yourself.

above in the picture is little life advice dated from 1895 sayin: if you follow the road of good, you will never regret that, i didnt know how to transle it poetically, but the massage is that :)

ps: You can follow me in facebook, twitter and bloglovin.

16 kommenttia:

 1. Hello,

  "Life is a theatre" , that is something which we wholeheartedly endorse. Yes, there is no dress rehearsal, it is a live performance every day and we have only one lifetime to act out all our roles. So we must be true to ourselves and bring joy, happiness and laughter wherever and whenever we can. How right you are!

  VastaaPoista
 2. Yes, and sometimes the scene changes and the mask :D

  VastaaPoista
 3. Hei Kiss,
  Aina hallita kirjoittaa kaikkein kohottavaa ja huomaavainen viestiä! Aina antaa meille ajattelemisen aihetta ja pohtia. Toivotan teille hieno päivä ja toivon saat takaisin kaikki, että annat ystäväni.
  Iso hali,
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Giac,
   i like to be uplifting person :) i wish you wonderful day to you friend!

   Poista
 4. Tuo naurujuttu pitäisi muistaa ihan joka päivä! Olisi niin rentouttavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas nauran aika monta kertaa päivässä :) muuten ei tulis mitään..

   Poista
 5. Kiitos tästä ihanasta postauksesta!
  Suomessa tavataan pitää nauravaisia höpöttäjiä vähän vajaa-älyisinä, mutta pidetään me vuorostaan niitä jurottajia elämänsä hukkaan heittäjinä! :)
  Lasten kanssa saa aina nauraa, lapsilla on elämäniloa, siksi vapaaehtoistyö lasten parissa on tasapainottanut jo pitkään omaa elämääni aikuisten maailmassa. ;)
  Iloista onnellista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Kyllä se joskus on niin että nauramista ja höpöttämistä kummaksutaan mutta kun pelin avaa, niin moni lähtee mukaan. Eikun vaan heittätymään tilanteisiin! Vapaehtoistyö lasten parissa kuulostaa aivan huipulle! siinä uudistuu itsekin!
   Upeaa viikonloppua!

   Poista
 6. Hei kuulehan ystäviseni, minäpä olen just tuollainen kuin kehoitat!:)) ja illalla kun pujahdan nukkumaan niin vielä silloinkin tulee päivän naurut niin että sänkykin hekottaa ja jos toinen sattuisi heräämään niin saattaisi luulla, että nyt olen pimpom lopultakin:))
  Aloin muistelemaan, kun aina silloin tällöin metrossa alkaa naurattamaan niin että on ihan pakko kurkottaa perälle ja vilkuttaa, että olin niinkuin näkeväni tutun:) ja muutaman kerran on ollut ihan pakko jäädä bussista pois sillä istuin siinä edessä sivuttain ja alkoi niin päivän muistelot tulemaan mieleeni, että hyppäsin kesken matkaa pois:) sillä naurusta ei tullut loppua. Juu ja yleensä juttelen ventovieraiden kanssa tosi mielelläni tutuista puhumattakaan. Unelmistani myös kerron...unelmointi on ihanaa ja uskon siihen kun oikein unelmoi ja toivoo niin se toteutuu ennemmin tai myöhemmin. Nautin siitä kun kaikki voivat hyvin niin eläimet kuin ihmiset ja pyrin itse siihen vaikuttamaan aina kun se on mahdollista. Jos kuulen oikein hyvän uutisen niin hyppään kaulaan ja halaan, esim. eilen kun naapuri sai myytyä asuntonsa:) toivotin Onnea ja sanoin että älä lähde tältä alueelta tulen kylään:)) Pyrin aina ajattelemaan asioita positiiviselta kannalta siten voin paremmin, olen herkkä luonteeltani, mutta aina olen ollut iloinen lapsesta asti.
  Nyt toivotan Sinulle mitä parhainta viikonloppua iloisin mielin halauksin, olet ihana!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Sirkkaseni, just oikee meninki! meillä olis huikeen mahtava matka jos satuttais metroon yhtä aikaa :D siinä iskis hepuli ja jäis varmasti niin hauska fiilis että mentäis yks kierros uudelleen :D

   Poista
 7. Beautiful thoughts, if we all bring some laughter, some joy and thought in our and other people's lives, it will be wonderful, a perfect life!

  VastaaPoista
 8. Hi.
  These are beautiful photos and beautiful words.

  akiko

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva tää sun blogi! Ajattelin linkittää myös omani. Oma blogini on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos!
   joo, mäpä vilkasen sun blogii kans.

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*