tiistai 17. helmikuuta 2015

Valoa elämään / new light


Olen tyhjentänyt ja siivonnut kaikenlaista viimeaikoina. Läppärini kuva-albumeita en ole muistanut aikoihin päivittää ja pitää siistinä, mutta nytpä tein pientä ryhtiliikettä silläkin alueella. Löysin samalla nämä valopallerokuvat. Kevään valo ja energisyys on tarttunut, kaipasin jotain vihertävää tänne blogiin päätyen tarjoilemaan teille lähes kokonaisen metsän. Sitä tarjoilen sinulle näillä loppukesän kuvilla. Luonnon voi tuntea kuvistakin: koivun pinta, metsän äänet ja hiljaa heiluvat oksat. Hetken kauneus.

Miten ihanaa olisi pitää kaikki siistinä ja järjestelmällisenä, miten paljon se lisäisi hyvinvointia, säästäisi aikaa ja hermoja. Miksi ei vain tule tehtyä? Samaa ajattelin joulun tienoilla kun huomasin, että gradun kanssa elämääni oli hiipinyt päivittäinen suklaapatukka tai kaksi. Aina löytyi "hyvä" syy palkita itseään suklaalla: "onhan se vain pieni dacapo tai pätkis, kyllä mä oon tän ansainnut". Aikani kärvistelin suklaanhimoissani, mutta nyt voin sanoa, että tiukkuus on tuottanut hedelmää! Vaikka muutama viikko olikin tosi vaikea ja olotila lähenteli kiukuttelevaa viisivuotiasta, tai kahvintuskaa potevaa arjen kriiseilijää, selvisin siitä kunnialla. Nyt voi sanoa, että olen ollut ilman suklaapatukoita joulukuusta tänne saakka. Ihan jouluna söin kyllä konvehteja, sillä joulunpyhät 2-3pv ei nakkaa ketään ojaan. Aion myös jatkaa samalla linjalla. Sama ajatus pätee varmasti myös kaikkeen arjessa: jos läppärin tiedostot on sekaisin, miksi ei vain alkaisi pitäämään niitä järjestyksessä? Aivan samaa itsensä kouluttamista sekin lienee, kuten päivittäisestä suklaastakin vierottuminen. Voin kertoa, että ilman päivittäistä suklaanhimoa on paljon kivempää olla. Tänä keväänä aion keskittyä olennaiseen, pitää kurssin kutakuinkin vakaana ja katseen päämäärässä. 

Nauti päivistäsi, tee niistä mielekkäitä parhaasi mukaan, anna menneiden ja tulevien olla, taita uusi oksa maljakkoon ja hymyile. Jos tahdot muutosta, olet kaiken sen arvoinen.

I noticed that i haven kept my laptop files tidy and organized in ages. But when i was looking through  my old files i found these light ball pictures that i captured last summer. I wanted to put something greenish here so i ended up having almost whole forest here: You can almost feel and see the Finnish birch trees and forest sounds.

How wonderful it would be to keep everything organized: how much effort and bad mood it will reduce.. and i have been thinking why not to keep it organized? When i was writing my thesis, i was noticing that i had a habit to enjoy 1-2 small chocolate bars daily. Always whit good excuse, of course: "its only little bars, and i have been so effective today...". After i was noticing my hook up whit those bars, i quit and i must admit: couple of weeks i was like angry 5-years old or coffee-holic whitout a change to get any coffee.. but after that, things get better and now its almost 2,5 month whit out any chocolate bars or candy. Hooray! I feel good, i didnt like my daily lust for chocolate bars.. anything is possible. 

Make it happen, enjoy your days, put a new flower in the pot and smile. If you want changes, you are worth of all that.  


Seuraa mua/ Follow me in Instagram / Facebook / Twitter.


6 kommenttia:

 1. Hei kiss,
  Kuvat ovat upeita. Ne ovat niin kauniita ja on spektrin laatua. En koskaan anna periksi kahvi vain koska en halua olla ilkeä ja satuttaa ihmisiä ympärilläni;)
  iso hali
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey Giac,
   im glad that you like! yes- coffee is needed here as well for having the happy me existing :D but chocolate, well im not needing that one anymore :)
   hugs!

   Poista
 2. Great pictures! Congrats on overcoming the chocolate addiction :) I am having a biscotti and coffee addiction these days :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I have one before conquered the chocolate addiction, but this time i have stronger will for continue it. Biscotti and coffee are pals, and its good to have some delights :)

   Poista
 3. Hi,akissfromthepast!
  It has been a while, but are you doing well?
  Such a beautiful photos!

  akiko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Akiko!
   Yes its been a while, but here i am :)
   Thank you :) Wonderful to see you here!

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*