keskiviikko 26. elokuuta 2015

Kukkuu!


Mitäpä sinulle kuuluu? Minulle kuuluu ihan hyvää. Täällä on ollut hiljaista- kuten niin monena aiempanakin kesänä. Täytyy tunnustaa, että kesällä olen totaalisen ulkoilmaihminen: ulkona sisäisesti ja ulkoisesti, ulkona ainakin nettimaailmasta. (No okei, instagram on ollut kyllä käytössä...) Olen tarkkaillut luontoa, kasvattanut kotitarpeiksi vähän vihanneksia, pitänyt sadetta ja  kuunnellut lintuja. Viimepäivinä vihdoin oli hellettäkin ja silloin oli kyllä mukavaa kun sai aurinkoa eikä ollut liian kuumaa. Viikon kruunasi tuuliset aurinkopäivät! Rakastan pyöräilyä tuulisella säällä, se on kaikkein parhainta (sillä hetkellä). Otan hatun aina pois päästä kun on kaikkein parhain tuulenpuuska menossa. Suomen luonto on parasta pyöräilyyn, ja hiekkatiellä missä ei juuri ole autoja se on vielä parempaa. Syksy saa tulla, olla pitkään ja viihtyä.

How are you doing there? Im doing pretty well. Its been slightly silent here, as some of my older readers may have seen, i tend to blog very rarely in summer time. I have been totally outside whole summer: out of the buildings, out of the internet. ( well, not entirely- my Instagram has been active..) Instead i have been watching butterflies, listened birds, done some gardening and groved vegetables. Its been odd summer in Finland, almost whole summer its been kind of chill, but now couple of 2-3 weeks its been nice over +20c and i have enjoyed! Windy sunny days were the crown of the week: when those days comes i love to crab a bike and go whit the wind. Bicycling in the countryside is best in the sun and in the wind: i took my hat off and let the wind refresh everything. Autumn may come, stay long and be comfy.


Hug yourself, hug others, hug the world. 
Halaa itseäsi, muita sekä maailmaa.


11 kommenttia:

 1. Hei kiss,
  Miten ihanaa kuulla sinusta. Olen iloinen, että oli mukava kesällä, vaikka se oli hieman viileä, mutta olen iloinen uusi viesti. DoNet olla poissa liian kauan seuraavaan.
  Iso halaus,
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Giac, its lovely to hear from you too! i try not to be so long out of the internet in the future :D
   hugses!

   Poista
 2. Kukkuu! Kiitos kysymästä ihana kuulla, että kuuluu ihan hyvää, niin myös minullekin! Minä myös olen ulkona suuremman osan päivää. Täytyy sanoa, että instagramista olen kyllä kuullut ja minua on sinne kehoitettukin laittamaan kuviani, mutta enpä ole aiemmin siellä poikennut. NYT menin tätä kauttasi ja ihailin kauan näkemiäni jokaista kuvaasi. Kuinka herkulliset olivat myös kaikki kahvi leivonnais kuvasikin, kauniit kupit astiat ja ne pienet maistuvaiset olivat todella kokonaisuudessaan hyvää mieltä antavaa katseltavaa. Siellä oli myös minun makuuni ihania maalauksia ja aivan kaikki mitä katsoin oli niin mielenkiintoisia upeita sinun kuviasi!<3 Siis kaikki!<3<3<3 Samoin kuin NYT kirjoituksesikin…Halauksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkka, oot ihana!
   Aina tulee niin hyvälle tuulelle sun kommenteista että blogistasi :) Sinun instagram-tili olisi varmasti kuule iso hitti, suomessa ja maailmalla. On ne sen verran ihania nuo sinun kuvasi ja kauniit maisemat. <3 isot halit tulee täältäkin!

   Poista
 3. Aika pihalla täälläkin on oltu! :D Insta on tosiaan ollut enemmän käytössä kuin blogger, se kun on kätevästi kännykällä selailtavissa vaikka laiturin nokassa. ;)
  Lempeitä loppukesän päiviä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pihalla on parasta. Sun instassa on ollut kans tosi hyviä kuvia, että hyvä pitää käytössä kyllä. Minulla vaan katvealue haittaa innokasta instagrammailua :(
   Leppoisia päiviä! :)

   Poista
 4. Hi, akissfromthepast !
  Those are very lovely hug with butterfly and flower !!!
  I love autumn wind, too:)

  akiko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi,
   well: lovely people, hugs, flowers and butterflies, what else can it be needed :)
   i loved your new works!

   Poista
 5. Kuten jutustasikin kuulee ja näkee. Suomen suvi on ollut jälleen kerran uskomattoman ihana! Rakastan jopa sadetta, sillä sehän on kuten Bob Marley sanoo: "Some people feel the rain. Other just get wet."

  Hurmaavat perhoskuvat <3

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*