maanantai 5. lokakuuta 2015

Time for me / Aikaa itselle


Aika kliseistä, mutta onhan se oma aika tärkeä juttu. Tänään otin aikaa vain itselleni menemällä hierojalle. Voin kertoa, että oli paikat melkoisen kipeänä. Hyvällä hierojalla käynti on yksi parhaista jutuista mitä voit antaa kehollesi. Polla kirkastuu kummasti. Kehon kokemus on levännyt. Toinen hyvä juttu keholle on ainakin oman kokemukseni perusteella Matcha tee! Olen kulkenut salaperäinen purnukka mukana yliopistolla jo pari vuotta, ja nyt onnekseni olen huomannut että muutkin ovat löytäneet matchan eikä purkin kannen avaaminen enää herätä samanlaista hilpeyttä viherjauheineen kuin aiemmin. Kotona käytän tuollaista itsetehtyä (äiti teki prototyypin joka on kuvassa) matchavispilää, muutoin lusikalla vatkaaminen käy myös. 

Minulla on omanlaiseni teerituaali: saatan joskus keittää matchaa ja samalla leikata ja liimata kivoja "aarrekarttakuvia" ja lauseita tuollaiseen silkkikantiseen muistikirjaan. Kirjan sivut on käsintehtyjä joten kynänjälki niissä ei kuhmuraisuuden vuoksi ole kummoinen, vaan tällaiseen askarteluun se sopii mainiosti. Joskus jätän kuvien väliin tyhjää tilaa uusille kuville, sillä aika pienetkin kuvat ovat suurien joukossa hauskat. Tässäkin huomaa kehittymisen: alkupuolella on ollut erilainen tyyli kuin ihan viimepäivien kuvakollaasien kanssa. Jotkuthan tekevät aarrekarttoja seinälle, minulla unelmia on niin laajalti että päätin täyttää niillä koko kirjan.


Its so cliché, but your own time is important. Today i was pampering my body and mind with massage. Its one of those wonderful things that you can invest and offer to you body´s wellbeing. One other great thing for body is Matcha Tea! I was carrying a little tin can in my bag almost anywhere (at least in the university) for the past 2 years.. it was sometimes fun to see my friends impressions when i was opening little can full of green powder and adding it in my hot water. Now days people are more aware of Matcha´s great benefits. I love the green smell and taste of matcha tea. 

I have my own little tea ritual. My mother has made that little prototype of whisk (in the pics) that i whisk the powder in the hot water and i love to use it, sometimes i use just spoon. In the meantime i open my notebook and cut and clue some nice pictures and phrases in that book as a "treasure map" You might have heard those treasure maps that you can put in your wall, but as i do have a lot of dream for, i decided to use the whole book :D 

Hetkien kauneutta, laajaa sydäntä, armollisuutta itseäsi kohtaan ja mukavia päiviä! Ansaitset hyvää!
Beautiful moments, big hearts, mercifulness for yourself and good days! 
You do deserve much goodness. 
*
Like me in/ Tykkää musta Instagram,  Facebook,  klik!
xoxoxo

12 kommenttia:

 1. Olet varmasti ansainnut hemmotteluhetkesi. Hieronta vaikuttaa monin tavoin positiivisesti, rentouttaa kiristyneen olotilan ja kunnolla kosketetuksi tuleminen lisää hyvänolon tunnetta. Ihana idea rakennella aarrekarttakirjoja, taidanpa itsekin kokeilla tuota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, keho alkoi kertoa että nyt on paikat jumissa :D
   Tuo aarrekarttakirja on minusta toiminut hyvin, saa laitettua pieniä minimaalmoja tuonne aukeamiin..taidan raottaa kirjaa vielä jatkossakin..

   Poista
 2. Hei kiss,
  Toivottavasti sinulla on ihana "sinä" päivä! Tea on tulossa yhä suositummaksi, mutta pelkään vain ole maku se ... olen vielä kahvia mies!
  Iso halaus
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Im coffeeman too :) 3-4 cups coffee for day and 2 tea :D thats my recipe for day :D
   hugs!

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja inspiroiva teksti! En ole juonut aikoihin matchaa, laitan heti huomenna. :) Tuo vispilä on niin söpö! Teenjuonti on lisääntynyt kyllä heti syksyn alkaessa, varsinkin iltaisin on ihana juoda jotain yrttiteetä.
  Hyvä idea tuo unelmointikirja! Mulla on vihko, johon kirjoittelen ylös aina kaikkea inspiroivaa, kuten kirjoja joita haluaisin lukea, leffoja joita katsoa, reseptejä, lauseita yms. Kuvat olisivatkin kiva lisä! Olipa kiva lukea sun postaus pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kivaa nähdä sua täällä Saija!
   Vispilä oli helppo tehdä, olikohan koivun oksia nuo, eka kuorittu ja pesty ja sitten kuivatettu muotoonsa.. Iltaisin menee paljon rooibosta, viimeisin rooibos löytö oli inkiväärii ja pippuria sisältävä mokkamestareiden roobois. Oli hyvää, semmoista erikoisen jännää :) vihkot ja kirjat <3

   Poista
 4. Very beautiful pictures, and I also love Matcha tea.
  You have a so elegant time with your treasure map in the book.
  I will try to make it♡

  akiko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Akiko, great to see you here :)
   matcha is sooo good :)
   Yes, your treasure book would be great!

   Poista
 5. Hierojalla käynti on niin ihanaa, toinen rentouttava hemmottelu itselle on mulla vyöhyketerapia.
  Kauniit kuvat jälleen. <3
  Onnellisia syyspäivä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vyöhyketerapia on varmasti myös huippu juttu! Mun hieroja yhdistelee eri tekniikoita ja etsii sen sopivimman, milloin akupisteet milloin mikäkin :) itselle sopivien ihmisten löytäminen on huippua. Mukavaa kun kävit moikkailemassa täällä :)

   Poista
 6. Aivan uusi juttu minulle Matcha. Kiitos, tätä kokeilen kyllä. Voi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Matcha teessä suosin japanilaista, ja luomua. Hintavaa mutta uskon terveyshyötyihin, kannattaa googlata niin löytyy vaikka mitä tietoa :) Parempaa kuin kahvi, kun haluaa virkistyä. Voidaan hyvin!

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*