perjantai 13. marraskuuta 2015

Jotain hyvää. Something good.


Todella moni on viimeaikoina puhunut paljon somepaastosta tai facebook-paastosta. Simppeli hyvinvointivinkki on, että ei käytä somea ennen nukkumaanmenoa. Kannattaa kokeilla, itselläni se on avain hyvään uneen ja parempiin päiviin! Olin graduni aikaan hyvinkin paljon sosiaalisen median ulottumattomissa ja silloin se toimikin hyvin.  Huomasin kuitenkin, että minulla on ollut ikävä tätä kaikkea ja nythän bloggailu alkaa rutinoitua gradun jälkeen.

Minulla on paljon ideoita jatkoon, ja koska en pidättele kynttilää vakan alla, päätän jo nyt kertoa, että jatkossa postausten joukkooni ilmaantuu muutama (no, ainakin pari miten nyt satun innostumaan..)  postaus jossa nostan esiin suomalaista osaamista, joko hyvää designia tai muuten hyvää "meininkiä" Ja ne ovat sitten ihan omakustanteisia, ihan vain suominousuun-meiningillä ajateltuja poimintoja ja arjessa hyväksi havaitsemiani juttuja, joista ei ole mitään näytteitä tai vastaavaa saatu. Ihan siis vähän niinkuin joulupukin tonttuna liikenteessä, hyvää kiertoon ja niin edespäin. Minulla on pari juttua jo jemmassa ja pudottelen niitä eetteriin tässä lähiviikkoina. Taidan merkitä ne postaukset jollain erikoismerkinnällä, vaikka "akissfromthepast tykkää". Valikoin juttuja siihen aika laajalla skaalalla, mutta hyvin tarkalla maulla, ja mututuntumalla siitä, mikä on puhdasta hyvyyttä minun mielestäni. Vähän samalla idealla kuin esimerkiksi viimeksi innostuin IvanaHelsingin Muumimallistosta. Näitä postauksia ei ole tulossa kovin monta.

Olisiko tämä kiva teistä kiva idea? Kiinnostaisiko tämmöisiä lukea? 

Ylläolevassa kuvassa muuten kortti vuodelta 1902. Keräilen vanhoja kortteja, ja nämä ovat varsin mainioita. Tämän kortin toisella puolen lähettäjä kirjoittaa että katsoppas kun sun ukkos siellä kaskea polttaa, eikö käy sääliksi kun aina pitää raataa ja ilmoittaa tulostaan juna-asemalle. Nykykortissa olisi varmaan koneella istuva mies takeaway kahvikupin kanssa otsa kurtussa hengittämässä ilmaistointikoneen kuivaa henkäystä.


A lot of people are talking nowadays about "social media-detox" and how they have decreased their social media use, and how its affecting on their wellbeing. I have noticed that the key for good night sleeps and better days is avoiding digital things before going to sleep. Try! Well, i was pretty much out of social media when i was working with my thesis, but what a relief it is to have more time now with social media and all the amazing blogs- that i have really missed! 

I have thoght that in near future i will write some postings about Finnish products that i really do find lovable and good. I shall mark those posting with the tag: "akissfromthepast likes". Nothing to do with cooperations or something like that, i was just thinking to put something in daylight that i have notice as good in everyday life or simply if they promote goodness in some way or other. I have planned to make few of those, among all the other postings. Lets see whats happening. 


Valona voi olla, kun alkaa vain loistaa omalla tavallaan. 
Shine variates, but you can be shine in your own way. 
akissfromthepast: Facebook, twitter and instagram 
xoxo

4 kommenttia:

 1. Oi, kaunis pussukka ja kirja! Tuo vanha kortti on upea. Kirpputorilta aina välillä löytää vanhoja kortteja, hienoine käsialoineen. Ovat oikeita aarteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi, minä tykkään kans paljon noista. Kirja on kalenteri, se on ollut tosi mieluinen. Kortteja löytyy harvakseltaan, mutta nykyään aika harvoin enää semmoisia erikoisempia. Varmaankin ne Harri Kalhan kirjat teki suositummaksi tuon korttiharrastuksen :)

   Poista
 2. Kiva, kun olet taas palaillut linjoille.
  Mielenkiinnolla odottelen postauksiasi, olkoon aihe mikä vaan. Antaa palaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ! :D Annetaan palaa vaan!
   Nyt tuun kyllä visiitille Namuun!
   Hyvä kun sinäkin palasit blogilomilta!

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*