maanantai 23. marraskuuta 2015

Maanantaina. On monday.


Maanantaisin monesti tuntuu siltä, että kaikki mahdollinen pitäisi tehdä. Mielessä siintää koko viikon työt. Siksi on tärkeää muistaa, että maanantaista kannattaa aina tehdä vähän kivempi. Pienikin juttu voi kääntää koko päivän suunnan nousuun. Itselleni yleensä toimii pieni juttutuokio kamun kanssa. Sitten voi aina ostaa kukkia, järjestää muuta kamu-aikaa vaikka lenkillä. Oikein pro-tyyppi tekee edellisenä päivänä siivoukset ja pyykkäykset, kutsuu kamun kylään. Yllätä ja ylläty. 

On mondays i often feel like im exhausted by the to do-lists. Often there are seemingly whole weeks to do´s on mondays list. Still there is a lot good on mondays too: have a diner with friend, buy flowers, make something different. Often the direction to success is born when i have a some time whit friends. Even a small coffee break with friend can change your whole day. It can be any moment of the day!  


Hengitä, sinä olet ihana. Breath, you are lovely. 
xoxxo


4 kommenttia:

 1. Just näin :) Mäkin oon tänään syönyt kakkua, kävellyt luonnossa, ihaillut auringon paistetta, makoillut sohvalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Sun päivä kuulostaa hyvälle! Mun päivään kuului vähän tulevaisuusjuttuja ja kävelylenkki kamun kanssa ja yhtä sun toista muuta juttua.

   Poista
 2. Kuulostaa ihanan rauhalliselta :) Täällä mennään maanantaista sunnuntaiseen aikamoisella vauhdilla näin joulun alla.. vaan niin kauan kun homma on mieluista niin eipä tuo haittaa ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoinen rauha voi olla sisäinen kiirepaniikki :D
   Mutta semmoistahan se on, harjoittelua :) Kyllähän se arki on vähän hässäkkää usein. Mutta mieluisana pysyminen, se on avain kaikkeen.

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*