perjantai 20. marraskuuta 2015

Supermoodia kehiin. Supermood holistic skincare


"Akissfromthepast tykkää* Osa1: SUPERMOOD". 

Anne Kukkohovin raikas, funktionaalinen ja luonnonläheinen Supermood ja sen pakurikäävän ja kollageenin ympärille kehitetty Egoboost-sarja, oli esillä todella paljon vuosi sitten. Innostuin pakurista silloin kun siitä kohistiin ja vähitellen aloin siirtyä myös lähemmäs "luontoa" niin muonituksessa kuin tuotteissa joita käytän. Absolutisti en ole tämän asian suhteen, mutta onhan se kiva suosia kotimaista ja luonnonläheistä.  Näin vihreän teen ja kahvin ystävänä sanoisin, että pakuria on helpompaa käyttää ulkoisesti. 

Pidän hurjasti pakkausten ulkonäöstä ja melko neutraalista ylellisyydestä, joka sopii sukupuoleen katsomatta kylppäriin. Olen käyttänyt Egoboostin puhdistusvaahtoa sekä silmänympärysgeeliä ja olen viihtynyt. Antioksidanttiset tuotteet tekee tosi freessin lopputuloksen ja tuntuu hyvälle panostaa omaan itseensä näinkin kokonaisvaltaista ainesosaa kuin pakuria sisältävillä tuotteilla. Tuoksu neutraali. Inci listan tuotteet on esitetty tosi havainnollisesti ja koko sarjassa näkyy tekemisen meininki. Nämä tuotteet ovat olleet käytössäni pitkään joten riittoisiakin ovat. Supermoodin muita, vähän erilaisten raaka-aineiden ympärille kehitettyjä tuotteita ovat Beauty sleep and Youth Glo, kokonaisvaltaista näkemystä edustavia nekin. Eri sarjat on kehitetty erilaisiin tarpeisiin: Egoboost itsetuntoon ja immuniteettiin mukana kaverukset kollageeni ja pakuri, Beauty sleep rentouttaa ja palauttaa meri fenkolin kantasolun voimin, Youth Glo kuorii ja naamioi aha-happojen ja kumppanien kera. 

Nostan hattua Kukkohoville ja poppoolle, tämmöistä yrittämisen meininkiä on kiva nähdä.

English: akissfromthepast likes*

I wanted to introduce wellness from Finland: Have you heard a holistic natural skincare line called Supermood? Its including series: Egoboost, Beauty sleep and Youth Glow. Well, i have bought year ago eyes wide open serum and gentle foaming wash-pruducts from the Egoboost-line. Egoboost is based on benefits of chaga-mushroom and collagen. I like the freshness and simple stylish unisex-style of the products that fits in every bathroom. Easy to use, great result and lovable mother nature-feeligs. Inc-lists are easy to follow and see whats natural and what is synthetic. No added perfumes. The mother of this line is Anne Kukkohovi, professional worker in fashion industry and modeling.

There are 3 different lines included in Supermood: Egoboost to boost immunity and self-confidence with inner and outer beauty products with collagen and chaga, Beauty Sleep for relaxing and restorative products with sea fennel stem cells: anti-wrinkle pillow, serums etc, and Youth Glo includes mask, peel and capsules. 


Kuvissa olevat tuotteet on ostettu itse, ei ole maksettu mainos vaan puhdas hatunnosto tekemisen meiningille. I have bought all the products myself, bacause i like the boost that is going on with this company :)

akissfromthepast tykkää* esittelen sitä sun tätä josta tykkään. 
akissfromthepast likes* i write all kind of things that i like and found good.

Boost yourself: you got everything that is needed to achieve something SUPER.
*
Boostia päivään: sinä olet kaikki mitä tarvitaan SUPERIIN.
more my stuffs/ mun juttuja lisää täällä:
xoxo akissfromthepast

6 kommenttia:

 1. Kiitos tästä esittelystä kauniine kuvineen, täytyypä tutustua tuotteisiin!
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) hehe kiitos. Saa nähdä mitä kekkasen ensi kerraksi.
   Valkoinen viikonloppu kun lunta maassa :) mukavaa viikonvaihdetta!

   Poista
 2. Mulla on ollut Supermood-sarjan päivävoidetta, ja tykkään tosi paljon! Voide on tosi kevyttä ja aluksi mietin, riittääkö tämä todella kosteuttamaan kasvot… Mutta oikeasti pienikin määrä (yksi pumppaus) riittää varsin mainiosti, kasvoja ei kiristä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi riittosuus on aikamoinen noissa silmägeelissä ja tuossa puhdistusvaahdossakin, tosiaan vuoden kohta olleet :D Shiseido men muistelen olleen aiemmin käytössä mutta supermoodin on semmoinen sopivampi :) kiva kun löysit mun blogin!

   Poista
 3. Todella kivat pakkaukset. Pitää olla just ja vain ripaus ylellisyyttä, silloin se on tyylikästä!

  <3

  VastaaPoista
 4. Totta Leena, liika ylellisyys ei aina toimi :) Bongasit heti mun jutun kärjen.. :)
  Näissä on kyllä kivat pakkaukset.

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*