maanantai 28. joulukuuta 2015

Kuvia ja ajatuksia / Pics and thoughts


Tässä on bloggailtu jo 5 vuotta ja sen kunniaksi ajattelin tehdä muutaman kollaasin vuosien varrelta, sieltä täältä harkituista helpoitenlöytyneistä kuvista koostettuna. Jos joku on alkanut seurailla blogiani vasta viimeaikoina, niin tässä on pieni kuvallinen kooste menneistä höpötyksistä. 

Luulin, ettei mikään ole muuttunut vuosien 2010-2015 välillä, vaan kyllä muuten on. 2010 aloittelin pitempitukkaisena parikymppisenä bloggaajapoikana ja nyt 2015 kirjoittelee jo lyhyemmässä hiuskuontalossa oleva, peterpan kolmekyppinen bloggaajamies. Viiteen vuoteen mahtuu työtä, graduilua, opiskelua, innostumisia ja tavaramäärän hillitöntä kasvua, luopumista, tavaramäärän vähentämistä, seestymistä ja panikointiakin. Erilaisia tyylivivahteita on tullut ja mennyt, kuten eräs ystäväni sanoi minulle kirpparilla: kaikki näyttää oudolle, mutta kun sinä kotiutat ne outoudet, ne alkaakin toimia. Kas näin se homma toimii

Vuosien aikana olen ihastunut, en ihastunut, menettänyt läheisiä, löytänyt uutta pohjavirettä. Kaatunut ja katunut. Ja noussut taas uuteen nousuun, kuten kaikki meistä useimmiten tekevät. Innostuin hyvinvoinnista, superfoodeista ja voin kertoa että olen elänyt varsin intensiivisiä kausia eri ruokahifistelyjen ja kirppistelyn suhteen. Innostumista ja inspiraatiota on ollut välillä äärettömästi. Olen myös ollut epävarma. Epävarma elämästä, itsestäni ja melkein kaikesta. Olen myös hyväksynyt sen osaksi elämän värityskirjaa, josta löytyy kaikki värit. Luotan nykyään entistä enemmän siihen, että  kaikkea ei määritä ulkoiset seikat, kuten koulutus, vaan sisältö. Minulla on voimistuneita ura-haaveita ja toivon, että tuleva vuosi räväyttää muhevan potin. Saa vinkata, jos jotain mielenkiintoista on sillä saralla näköpiirissä <3

On ollut aktiivisia blogin päivittymisen vuosia ja sitten  muutama hiljaisempi. Aina täällä jotain elämää on ollut, kaikesta huolimatta. Viisi vuotta on mennyt todella nopeasti, tajusin sen jo tässä eilen. Samalla tajusin sen, että olen kohta vanhempi kuin uskonkaan. Onneksi olen sen verran hassu tyyppi, että heitin nämä ajatukset jorpakkoon ja väänsin nupit kaakkoon levysoittimessa.

Blogimaailma on muuttunut hurjasti siitä kuin aloitin, mutta yksi asia on vankkumaton: bloggaillessa tutustuu aivan huikeisiin ihmisiin! Oma blogi muuttuu samoin kuin kaikki elämänrytmissä oleva.

Kylläpä näitä oli kiva tehdä! Pari jäi jemmaan, sillä kuvakansio kertoo että siellä asuu 13.000 kuvaa.. Loppuun muutama kysymys näin välipäivien kunniaksi: Mistä haluaisitte postauksia? En muista olenko tätä koskaan kysynyt. Onko jotain jäänyt erityisesti mieleen? Ja entä pinterest? Kannattaako enää liittyä? Olen myös miettinyt blogin ulkoasumuutoksia- uhka vai mahdollisuus? Alunperin näet päätin, etten muuta blogini otsikkokuvaa koskaan, mutta tänä vuonna muutos on houkutellut.

Tunnen luissani, että bloggailu jatkuu ensi vuonnakin verkkaiseen tahtiinsa.

English: 

I have blogged over 5 years, since 2010. Since we are living near the new years time, i decided to make few collages for past years. Its winter, but i see collages turned into summery ones.

Lot have changed during those years. I have lived very intense years of decorating home, studying, falling and rising, like mostly people do when years flows by, loosing closer ones and finding new awesome people. 5 years includes several shopping fevers, excitements variating superfoods, style changes, feelings of winner and insecure. Its been so fun, i bet i will go on for next year too!

Im looking for some changes next year about career things, so if you happen to have something on your mind in that field, feel free to wink.

5 Years, and well.. What you would wish me to post next year? Anything on your mind? How about pinterest? is it still popular even all that fuzz in instagram?  How about the changes in blog look? old cosy or something new? =) One thing is sure: blogging is key to get to know some awesome bloggers and readers out there!


Koska en muistanut toivottaa täällä Hyvää joulua, toivotan nyt mukavia välipäiviä ja jo nyt ennakkoon kaikkea mahtavaa vuodelle 2016! Täyttyköön se yksisarvisista, ystävyydestä ja haleista!

I didnt have time to say merry christmas here, so instead i wish you already all the best for coming year 2016 ! Let have big hearts, unicorns, friendships and hugs!

23 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Onnea viidestä vuodesta! Ison osan siitä olen kulkenut lukijanasi ja edelleen olen ihastunut blogiisi. Välillä olen käynyt useammin, mutta joskus ovat vierailujen välit harventuneet. Kaikki ei tapahdu elämässäkään tasaisen syklin tahdissa:)
  Banneria voi toki muuttaa, mutta tuokin on kaunis ja kuvaa blogiasi mukavasti!
  Pinterest on mukava paikka. Sieltä löytää kaikkea maan ja taivaan välistä ja niistä itsestäänkin:) Siellä surffaus vie usein mennessään, mutta niin tekee tämä blogimaailmakin. Kaikkeen ei vaan tahdo riittää aikaa.
  Luen mielelläni erilaisia päivitykiä laidasta laitaa, joten siihen en oikein osaa vastata. Minusta jokainen voi kirjoittaa mieltymystensä mukaan:)
  Mukavaa jatkoa blogillesi ja ihanaa tulevaa vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mukava kuulla! Samoin, olen lueskellut blogiasi paljonkin. Kommentointi vain on tupannut viimevuosina jäämään vähän kaikessa todella vähään, mitä silloin joskus. Aika on suuri kysymys kommentoinnissa ja muutenkin tässä kaikessa: siksi Pinterest on jäänyt, ja olen jopa miettinyt twitterin lopettamista, koska insta tuntuu kotoisammalta. Saapa nähdä!
   Musta on kivaa, että olet bloggaillut muuten saman määrän vuosia kuin itsekin! :) Käväisin blogissasi ja tosiaan 2010 alkaa postaukset :) Mahtavaa!
   Kiitos samoin, huippua vuotta!

   Poista
 2. "Vuosien aikana olen ihastunut, en ihastunut, menettänyt läheisiä, löytänyt uutta pohjavirettä. Kaatunut ja katunut. Ja noussut taas uuteen nousuun, kuten kaikki meistä useimmiten tekevät. Innostuin hyvinvoinnista, superfoodeista ja voin kertoa että olen elänyt varsin intensiivisiä kausia eri ruokahifistelyjen ja kirppistelyn suhteen. Innostumista ja inspiraatiota on ollut välillä äärettömästi. Olen myös ollut epävarma. Epävarma elämästä, itsestäni ja melkein kaikesta. Olen myös hyväksynyt sen osaksi elämän värityskirjaa, josta löytyy kaikki värit. Luotan nykyään entistä enemmän siihen, että kaikkea ei määritä ulkoiset seikat, kuten koulutus, vaan sisältö. Minulla on voimistuneita ura-haaveita ja toivon, että tuleva vuosi räväyttää muhevan potin. Saa vinkata, jos jotain mielenkiintoista on sillä saralla näköpiirissä <3" Hyvä etten alkanut taas kyynelehtiä...Ihanaa tekstiä ja superkuvat. Beatles nyt tietenkin jäi ihan verkkokalvolleni kiinni.

  Katsoimme nuorten kanssa eilen Mamma Mian ja sitäkin kyynelehdin...Kaikki kaunis sen nykyään tekee;)

  Ihanaa vuotta 2016 sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, mahtavaa että tykkäsit :) :) Sinähän tulit blogitoveriksi melko aikaisessa vaiheessa tätä bloggaamista, se on huippua se, annan sille aina suurta painoarvoa :)
   Pitäiskin olla semmoinen nenäliinautomaatti-appi tässä bloggerissa :D
   Samoin, huippuihanaa tulevaa vuotta!

   Poista
 3. Heissulis - kannatan automaattia. Ihana oli lukea postaustasi - monta kertaa olen miettinyt sinua matkan varrella. Uusi vuosi ja uudet kujeet - oikein odotan, mitä keksitkään.
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kivaa nähdä sinua Ilona!
   Ihan huippua kuulla, että olen ollut mielessä! :)
   Tehdään tulevasta vuodesta mahtava!

   Poista
 4. Voi, kyllä sinulla on kauniita kuvia! Ihanaa uutta vuotta ja toivottavasti se tuo paljon ihania asioita mukanaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivotaan että se on kaikille meille mahtava vuosi :)

   Poista
 5. Oi miten upeasti kirjoitatkaan. Kuvat ovat kauniita ja nuo lauseet, joita Leena kommentoi nousivat minullekin vahvasti.

  Onnea viidestä vuodesta. Siinä ajassa blogimaailmassakin tapahtuu kaikenlaista mielenkiintoista =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa että löysit blogini :)
   Ei tämä varsinaisesti ollut blogini syntymäpäivä, mutta kopsahti samalla ajatuksiin että kyllä on vuosia kulunut.. :D

   Poista
 6. I am on this blog for the first time.I love love love ove your photos! I looked trought your previois posts and I am so amazed. I decided to follow your magical, beautiful blog!!
  And it will be very nice if you visit my blog and follow too.


  my blog-link

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi there!
   I love your kind words! made me so happy :) I will visit your blog too :)

   Poista
 7. Kiva sana- ja kuvakollaasi, ihana pohdiskeleva sinä :)
  Kun kirjoitit, ettei ulkoiset seikat, kuten koulutus ole "se ratkaiseva tekijä", olen vuosien kuluessa tullut siihen tulokseen, että vaikka koulutus lisää tietoa, se ei välttämättä sivistä ;) Sisältö kunniaan siis!
  Oikein mukavaa ja onnellista tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww miten kiva viesti sinulta!
   Kyllä, ja tässä kun kaikki on vähän avoinna, olen ajatellut että melkein kaikkea voi tehdä :)
   Mukavaa uutta vuotta sinulle <3

   Poista
 8. Hello, i came from Niele...I love your photos too!
  Decided to follow your blog, may be you`ll like mine?
  Happy New Year!
  M.Arta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi there! oh im so blessed :) welcome here :)
   i vill visit your blog too :) Have a good year!

   Poista
 9. Täällä on aina mukava vierailla, oli aihe mikä tahansa lähestyt sitä aina mielenkiintoisesta kulmasta. Tuollaiselle kaunissieluiselle ihmiselle löytyy varmasti mielenkiintoisia haasteita. Onnellista alkavaa vuotta ja paljon toteutuvia(kin) haaveita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla! Mielenkiintoista kuulla, että minulla on mielenkiintoinen katsantakanta :)
   Kaunosielu- sitä en ole kuullut pariin vuoteen :D Kiva kun palautit sanan mieleen- sillä on muistoarvoa :)
   Paljon toteutuvia haaveita sinullekin :)

   Poista
 10. Kiitos kuvakollaasista - hienoja kuvia ja pohdiskelua!
  Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jipii mukava kommentti, kiitos :)
   Mahtavaa vuotta sinulle!

   Poista
 11. Ihana kirjoitus! <3 Blogisi on kuin astuisi johonkin huoneeseen jossa aina vallitsee seesteinen kaunis tunnelma. Ilo on ollut mukana jo kauan, uskoisin että jopa tuon 5 vuotta.
  Ainoa asia jota olen jäänyt kaipaamaan on selfie, kasvot blogille, mutta toisaalta hyvä näinkin. Mukana pysyn edelleen!
  Onnea, iloa, terveyttä ja oikeaan suntaan kulkemista vuodelle 2016! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Mustakin tuntuu, että olet ollut mukana sen 5v.. :) kiitos siitä!
   Tuo on asia, jota olen miettinyt: 5v aikana useimmat bloggaajat on vaihtaneet kuvituskuvat oikeaan naamakuvaansa..minulla oli välillä semmoinen toisenkinlainen profiilikuva, mutta siinä taisi näkyä vain leuka :D Asia on niinsanotusti muhimassa :D

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*