torstai 10. joulukuuta 2015

Luontovoimaa Frantsilasta / Power of nature from Frantsila.

akissfromthepast tykkää*

Minä olen kasvanut Frantsilan yrttiuutepullojen keskellä. Frantsilan tuotteita on edelleen kotonani ja jatkan osaltani tätä perheen traditiota. On ollut raikasta huonetuoksua, orapihlajauutetta, voiteita. Tyyneyden tippojen voimalla selvisin teinivuosista, näin ainakin uskon. Turvaudun niihin kyllä ajoittain edelleen.

Frantsilan yrttitilalla tuli käytyä joskus monta vuotta sitten, se oli mukava kokemus. Miljöö oli rauhallinen, yrttikierros kiehtova ja minä rakastuin ruokaan. Tänä vuonna olen löytänyt voimistavat nokkostipat (Nokkosta ei kannata käyttää jos hemoglobiini on kovin korkea tai on raskaana), kehäkukan ja rosmariinin. Frantsilassa ei ole pelkästään luomutuotteita, vaan siellä on myös kursseja, lomanviettomahdollisuus ja viihtyisä ravintola. 

Frantsila tuo villin luonnon kotiin, sen elvyttävän ja alkukantaisen voiman, suomalaisesta maaperästä nousevan. Välillä unohdin Frantsilan tuotteet, mutta palaan aina harharetkiltäni takaisin.

Virpi Raipala-Cormier on kirjoittanut myös muutamia oikein hyviä ja kattavia yrttikirjoja, kannattaa lukea. Niissä on monille yrteistä kiinnostuneille ja luonnonmukaiseen kotoilukosmetiikkaan ja ravitsemukseen sopivia ohjeita. Meillä on osaamista, joka ei kalpene tuumaakaan. Frantsila on omassa sarjassaan uraauurtava suomalainen ponnistus, joka tarjoilee mahdollisuuden luontokokemukseen, elpymiseen ja voimistumiseen. Hienoa, että meillä on luomutiloja! 

Millaisia luonnontuotteita sinä käytät hyvinvoinnin tukena?
Ammenna ikiaikaista äitimaan voimaa esi-isien mailta. 


English/ akissfromthepast likes*

Frantsila organic herb farm is located in Finland. Have you heard about it? Its a lot more than just herb products like skin care and herbal drops, its also a wellbeing center, offering vacations and courses. And there are beautiful cafe and restaurant too, i have once visited there like 15 years ago, and i felt in love with that food...  Everything organic and mostly from the farm yards.

Well, I have almost grown up with Frantsila´s product, because my family had those many years in use and i am continuing this tradition. We have had several products in use during years. For example i survived from my teenage years using calming avena sativa drops, at least i think it was very helpful. I use those every now and then.. 

This year i have been very much a fan of shampoo, calendula cream, rosemary aromatherapy, and nettle herb extract (be careful in use if your blood´s iron is high or you are pregnant), those are in the pics (not ad, only pure love).

Its wonderful that we have this kind of organic farms, like Frantsila, that brings the primitive power of Finnish wild nature in our modern daily lives. The mother of the farm: Virpi Raipala-Cormier has written a bunch of books also about herbs and stuffs and i have found those very useful and vise books.

What kind of natural products you use to keep you life vibrant and healthy? 


Anna itsellesi parasta, puhtainta ja hyvää.
Olet sen arvoinen.
*
Give yourself the best, purest, and goodest you get.
You deserve it all.

Like/Tykkää Facebook, Instagram, Twitter

*)akissfromthepast tykkää* linkit eivät ole mainoslinkkejä eikä maksettu mainos, näiden kuvien tuotteet on maksettu itse. Postailen suomalaisesta osaamisesta, josta tykkään ja nostan esiin muutamia hyväksi koettuja juttuja. 
akissfromthepast likes* links are not sponsored, i have bought products myself. I post this and that considering things i like, mostly made in Finland. 

12 kommenttia:

 1. Ihania tuotteita kaikki <3
  Vuosia sitten olin Frantsilassa viikonlopun pituisella Virpin ja silloisen Marika Burtonin luonnonmukaisten yrttien kurssilla. Siellä kuljettiin metsissä ja pellonreunoilla, syöden maittavia yrttejä suoraan maasta.
  Ystävän kanssa vietettiin ikimuistoinen viikonloppu siellä ja siitä saakka on frantsilan yrtit kuuluneet vakkari kamoihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :)
   Kuulostaapa huipulle viikonlopulle: ystävä, sekä vetäjinä kaksi huipputyyppiä Virpi ja Marika! Voin ihan jo kuvitella miten inspiroiva viikonloppu tuommoinen on.
   Olen vähän itsekin miettinyt, että jonnekkin viikonloppukurssille olisi hyvä mennä..

   Poista
 2. Frantzila on tehnyt pikän rupeman yrttitietouden ja luonnonmukaisen elämän viestittäjänä. Olen todella iloinen, että se on edelleen olemassa. Olisi kiva joskus poiketa tilalla. Viime kesän puutarhabloggaritapaamisessa oli tarkoitus käydä siellä, muttemme sitten ehtineetkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa poiketa, ehkäpä uusi puutarhabloggaritapahtuma tulee joskus jälleen.. :)
   Ottaen huomioon miten kauan Frantsila on ollut olemassa, on se aikamoinen temppu!

   Poista
 3. Frantsilan tuotteet on minunkin suosikkeja! Hieronnassa ja luontaishoidoissa käytän Frantsilan öljyjä, tuoksulampussa haihdutan eteerisiä öljyjä (kestosuosikkini frankinsensi, ylang ylang, rosmariini, appelsiini, laventeli). Myös monia muita Frantsilan tuotteita olen vuosien varrella kokeillut ja hyviksi havainnut. Koko yrityksen ideologia on myös lähellä sydäntäni. Kurssitarjontaa tuossa silmäilin jälleen kerran ja ensi vuonna alkaisi shiatsukurssi, joka kiinnostaisi kovasti...:) Ylipäänsä suurin osa kosmetiikasta ja puhdistusaineista, mitä käytän, ovat luontoystävälistä ja luonnollisesti eläimillä testaamatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin katselin tuota shihatsu kurssia viikolla, vaikutti kivalle! Hyvä tuoksukimara erilaisiin tunnetiloihin sulla tuossa. Minäkin aloin siirtyä takaisin tähän alkuperäiseen, kun tuntui ettei halua sotkea kehoaan liikaa kaikella keinoaineella. Näissä on kumminkin voimakkaita tuotteita ja ennenmuuta kotimaista työtä :)

   Poista
 4. Hei kiss,
  Kiitos, että näitä tuotteita meidän huomiota.
  Hauskaa viikonloppua. Iso halaus
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey Giac!
   Have a good weekend :) its so soon christmas!!

   Poista
 5. All beautiful products!
  I carries a small can Herbacin kamille hand cream in my bag.
  But I would love to try your recommends:)

  akiko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Akiko,
   thanks! I think Frantsila is worth of trying for :)

   Poista
 6. Frantsilan tuotteita on meilläkin käytössä, aikuisilla ja lapsilla. Joskus onnistun ajoittamaan työmatkat niin että pääsen piipahtamaan sinne lounaalle - aivan ihania ruokia!
  Oikein iloista ja onnellista joulunaikaa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo mikä onni, että työmatkalounas onnistuu Frantsilassa- päihittää kyllä maussa monet tienvarsiketjut :D
   Mukavia joulunvälipäiviä teille :)

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*