torstai 21. tammikuuta 2016

Kuvia seinällä / Pictures on the wall


Nostin esiin muutaman hauskan kuvan. Laitoin ne seinälle, muistuttamaan olemassaolostaan.  Sisustin nyt oikein budjettiratkaisuin, sillä kuvat ovat kiinni toisissaan teipillä sekä vanhalla kuusenkynttilänpidikkeellä. Vaihtelen kuvakollaaseja aina mielentilojen mukaan. Niillä on oma tarkoituksensa, joko antaa voimaa, zempata, milloin mitäkin. Hyvin harvoin mikään on missään vain pelkän figuratiivisen kauneusarvonsa takia (toki senkin, mutta ei pelkästään sen).

Hätkähdyin tänään huomioon, että on jo vuoden ensimmäisen kuukauden loppupää. Tuntuu, että olen vielä henkisesti joululomalla, siellä jossain kuukauden alkupäässä. 

Kuukauteeni on sisältynyt muutama innostavan kannustava keskustelu ja muutama käännähdys. Monta tulevaisuuteen liittyvää suunnitelmaa on toteutusrintamalla nyt yhtä aikaa. Se kaikki on hyvin kiinnostavaa, vaikka kaikki on vielä auki. Tilanne lienee tuttu monelle vastavalmistuvalle. Sen vain sanon, että yksikin oikein hyvä keskustelu ja aidolta tuntuva kannustava lausahdus saa ihmeitä aikaan.  Se ja oma asenne. 

Sitten kaipaisin ihan blogger vinkkiä: miten saa kuvat laitettua yhtä suuriksi tekstin kanssa? Löysin ohjeen joka oli hyvä (css muutos), mutta silloin kaikki aiemmat kuvat venyivät hassunnäköisiksi..Pitääkö silloin säätää kuvat yksitellen uudelleen vai eikö taikasauvan heilautus toimikkaan niin helposti kuin luulen? :D

Oh my, im stuck mentally somewhere where the month has just begun, although we are living in the end of the first month of 2016. Well. Lot have happened: im working to build up my career and planning and working on future, that is now. 

I have decorated my walls on a small budget: i put some pictures there and hanged those with an old christmas tree candle holder-thing and rest is put together whit a tape. I change these kind of wall decorations often, my whole home is like a huge mood board. Well, not exactly, but pictures are often changed for some reason. Often its something else than just visual reason. I found pictures giving power, strength, or having some kind of inner meaning depending current situations.


Kaivoin keltaisen Retikka kahvikupin esiin, nyt tarvitaan räväkän dynaamista väriä. 
I think its time to have a little bit color, so i took my yellowish coffee cup in use. 


Like/Tykkää Facebook, Instagram 
 

12 kommenttia:

 1. you're doing very beautiful with little thing! I love it!
  i hope you repair your image problem ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! i like to make cheap changes :)
   i have lots of plans to make my blog looking more beautiful, but only problem is that im not very good with technology :D lol

   Poista
 2. Hei kiss,
  Mikä loistava tapa auttaa vastaamaan ... ympäröivä itseäsi mielentilaan. Se on ihana tapa tehdä kodin entistä tärkeämpää.
  Iso halaus
  Giac

  VastaaPoista
 3. Näitä tsemppikuvia ja rauhallisia kahvihetkiä nimenomaan tarvitaan jokaiseen arkipäivään.Muistuttamaan itseä pysähtymään tärkeiden asioiden äärelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Ja zemppiä tarvitsee aina. Joskus kuva toimii paremmin kuin "voimalause" :)

   Poista
 4. The idea of Candle holder is so nice!
  Your article inspire me to think how to do by existing resources :)
  Thank you, A kiss!

  akiko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wonderful, re-thinking about existing sources is always good!

   Poista
 5. I've always loved antique stuff and those pictures are simply stunning. Indeed with very few things we can transform the whole room :) I have a cork bord in my bedroom where a pin pictures and I'm always changing them according to my mood... It's great for inspiration.

  xx,
  Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Sara, i share the passion for antique stuff whit you! Its so enchanting!
   Your blog was inspiring!
   xoxo

   Poista
 6. Tuosta vikasta kuvasta tuli jotenkin mieleen hippivuodet, se oli katsos silloin joskus kivu ja tähti. Tampereella olin kuuntelemassa Hairia ja...

  Oi miten jännittää, kun kaikki, koko elämä kuin nyt odottaa. M. saanee gradunsa valmiiksi vasta ensi keväänä, aavistan, mutta sitten hän on samassa tilanteessa. Toivotaan parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Minustakin se kuva on aika ajaton, vaikka onkin otettu jo 1900-l alussa :D
   Toimii hippivuosina, toimii tänään :D
   Niin, se on aika jännää tämä gradun jälkeinen aika! Ei mikään helppo, mutta mielenkiintoinen, kun kaikki on avoinna. Toivomme parasta.

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*