keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Tuntumia / feelings


Olen viimeaikoina pohtinut paljon tätä elämää. Sen kummallisuutta, valintoja ja ylipäätään olemista omassa elämässään.

Murroskausi. Siksi minä kutsun tätä nykyistä hetkeä. Hetken pysähtyneisyys, jolloin uuden edessä olevaa muuria murretaan. Murroskausi. Kulunut vuosi ei ole ollut se helpoin. Muttei vaikeakaan. Välitila. Odotushuone.

Valmistumisen jälkeistä elämää luultavasti moni kuvaa näillä sanoilla. Opiskeluajan soljuvat vuodet, vauhdikkuus, tapahtumien ja ihmisten määrä vaihtuvat yksilön itsensä pärjäämiseen. Havahtumiseen toisenlaiseen todellisuuteen. Todellisuuteen, jossa on uusia näkökulmia. Joita on ollut aina, mutta joitei ole huomannut. 

Työn saamisen helppous on vaihtunut haastavampaan hyvänä kakkosena olemiseen. Vaatii sisua, periksiantamattomuutta ja luottamusta tulevaan. Uusiutumista: miksi olla hakija jos voi olla löytäjä?

Itsensä löytäminen uudelleen. Sen, joka nostaa jalat polkimilta alamäessä. Sen, joka tajuaa piilevän kauneuden. Olemassaolevat lahjat, joita ei ole osannut käyttää. Pitänyt itsestään selvänä. Olla se, joka kuuntelee kun tuuli taipuu taivaan taa.

Oikealla polulla voi olla tietämättäänkin. 


I have lately been thinking this life (again) choices we made, and being inside of own life.

Change point, or transition. I would call this moment. The stillness of the moment, when you break the wall, that is standing between you and your next steps. Past year has not been easiest one. But neither the hardest. a Waiting room. Standing in line.

Post-graduate-life can be described in those words. Student lifes joys, happenings and huge amout of social happenings went like water in the river, all that changes for one´s own survival. awakening for other kind of reality. Reality, that has new viewpoints, that has always been there, but not noticed.

Seeking a job was often easy, but lately its been "good second". It takes courage, relentless attitude towards trust. New ideas: why not to be seeker, if you can be finder?

Finding yourself back. Find that one, who takes his foot off from pedals when cycling downhills. That one, who sees hidden beauty. The existing hidden gifts, taken for granted. To Be that one, who listen when the wind blows behind the sky.

Path may be right, even you dont know it. 

Love & kisses! 
Rakkautta ja puspus!
Seuraa / Follow: instagram, twitter, facebook

8 kommenttia:

 1. Hyvin sanottu. Välillä tarvitaan niitä ns. haastavampia aikoja jotka muovaavat meitä niin kuin aallot kallioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuntuu olevan, että tälläkin ajanjaksolla on tarkoitus. Aivan uutta minulle :) mutta lienee tarpeen kokea.

   Poista
 2. Kauniisti kirjoitettu, ja voin kyllä samaistua noihin ajatuksiin, vaikka työelämässä jo pitempään ollutkin. Kyllä se silti aina välillä nostaa päätään, että kuka ja mikä oikeasti olen ja haluan olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla taas työelämä oli mukana melkein koko opiskeluajan, vain gradun kirjoittamisen aikana en muuta tehnyt. Nyt onkin sitten ollut hiljaisempaa. Vaan tuskinpa kauan. Mukava kuulla, että tykkäsit.

   Poista
 3. Hei Kiss
  Mielestäni meidän kaikkien täytyy ottaa hetki kerran aikaa ja uudelleen missä elämä on menossa ja muistaa missä olemme. Näissä hullu aikoina elämme, Joskus ajattelen vaatii rohkeutta vain päästä sängystä. Onneksi sain lahja positiiviseksi ja ilkikurinen, joten olen aina onnistu nauraa ja pitää hauskaa, ja toivotan teille saman rakas ystävä.
  Iso hali
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi there friend!
   Yes, times are grazy, but gladly there are people like you!
   Thank you :)

   Poista
 4. I am a greedy, so I have often problems.
  Tonight, I find myself back and hidden beauty.
  Thank you very very much, Akiss<3

  VastaaPoista
 5. Elämän eri vaiheita, erilaisia heräämisiä ja havahtumisia. Kasvamista ja oivaltamista, koko elämä;) Mielenkiintoinen matka, kaikkinensa. Kaunista syksyä Sinulle, oikeita polkuja, vaistolla ja tunteella.

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*